Паспорт набору даних 

Ідентифікаційний номер 3-10
Найменування набору даних Паспорти бюджетних програм місцевого бюджету
Опис змісту Паспорти бюджетних програм місцевого бюджету Управління архітектури і містобудування Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області
Підстава та призначення збору інформації Закон України "Про доступ до публічної інформації", Постанова Кабінету міністрів України від 21.10.2015 р. №835 "Про затвердження положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних"
Мова українська
Формати XLS
Формат стиснення набору даних  
Дату і час першого оприлюднення набору даних  
Дату і час внесення останніх змін до набору даних  
Дата актуальності даних у наборі даних 14.03.2024
Періодичність оновлення набору даних Відразу після внесення змін
Ключові слова  
Гіперпосилання на набір даних  Завантажити
Розпорядник інформації Управління містобудування та змельних відносин Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області   
Відповідальна особа Коваленко Наталія В'ячеславівна
Електронна адреса відповідальної особи Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Зворотній зв'язок за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Завантажити

Відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, зокрема в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання. 

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації).